GE HERBA 44

GE Herba 44 adalah produk untuk TENAGA DALAMAN untuk lelaki yang dirumus khas dengan 100% bahan organik iaitu berasaskan herba tradisional. Ia berbentuk kapsul yang mudah dimakan, mempunyai sijil halal dan dijamin selamat untuk digunakan tanpa ada kesan sampingan. Dapatkannya segera dan alami kebahagiaan yang dicari selama ini!

Kerja harian yang berat membuatkan kurang tenaga. Bila balik rumah terus tidur, tiada masa untuk anak anak & isteri. Jadi mereka terabai. JANGAN! Anda adalah Ketua Keluarga. Ketua harus memainkan peranan penting dalam keluarga. Memang tanggungjawab anda, mencari rezeki untuk menampung keluarga, tetapi tenaga anda juga penting. Untuk mengekalkan tenaga anda, apa kata anda cuba “GE Herba 44”. Amalkan setiap hari. Pasti Hari Anda Lebih Bertenaga. Balik kerja masih bertenaga, boleh bersama luang masa dengan anak anak. Yang paling BEST, Isteri anda juga pasti tersenyum.

GE HERBA 44 adalah produk “Kapsul” pertama kami untuk Kekalkan Metabolisme & Tenaga dalaman pengguna. Mempunyai kandungan Akar Tongkat Ali / Ubi Jaga ini, termasuk Daun Semambu & Jintan Putih. Amalkan Produk ini setiap pagi untuk Kesan Yang Sempurna. Supplement harian untuk badan sihat, antara kelebihannya ialah :

  • Meningkatkan testosterone
  • Meningkatkan ereksi
  • Mengekalkan badan bebas penyakit
  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Membantu melancarkan peredaran darah

Smilax myosotiflora atau ‘Ubi Jaga’ (UJ) telah digunakan secara tradisional oleh orang asli dan Melayu sebagai makan tambahan untuk ransangan seks. Ubi Jaga adalah tumbuhan merayap yang tumbuh didalam hutan tropika di Asia Tenggara. Ianya dipercayai boleh membantu pengedaran darah yang sempurna.Secara tradisional ianya digunakan sebagai ubat herbal tradisional untuk menguatkan tenaga lelaki, sebagai tonik untuk menambahkan metabolisma badan. Khasiatnya yang lain juga termasuk mengimbangkan mood, membantu tekanan darah yang sehat dan meningkatkan tahap tenaga. Ianya sudah tentu akan membantu didalam perhubungan intim. Sains perubatan kini mula menyedari kebaikan herba tradisional. Kebanyakan penyelidik Barat yang mengetahui khasiat sesuatu herba serta menjangka popularitinya, akan mempatenkan produk atau proses penghasilannya.

Sebagai contoh, penyelidik Barat telah lama mengetahui khasiat tongkat ali serta mendapat hak sepenuhnya untuk membuat, mengguna dan menjual produk tongkat ali. Sebagai contoh, mungkin ramai tidak percaya bahawa golongan wanita juga banyak menggunakan tongkat ali. Ini kerana tongkat ali didakwa mempunyai khasiat seperti meningkatkan daya imuniti semulajadi badan serta menguatkan daya tahan melawan penyakit yang mampu mencecah penyakit kanser. Satu lagi penemuan yang perlu diberi perhatian ialah bagaimana sesuatu produk menunjukkan keberkesanan yang tinggi apabila digunakan bersama produk lain. Sekadar contoh, tongkat ali lebih berkesan jika digunakan bersama ubi jaga. Bermakna sesuatu produk lebih berkesan jika pasangannya lebih serasi, selain menggunakannya pada dos yang sesuai.

Oleh itu anda semua harus menggunakan Produk Terbaru ini iaitu ” GE HERBA 44 “. Tenaga kekal mantap! Berminat? Dapatkannya dan amalkan setiap hari. Terbukti kehebatan Herba 44. Cuba Sekarang!

guna GE Herba 44, keras sampai subuh!
Atau hubungi kami dengan klik button di bawah:

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home9/gambircom/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556