GE PERFORMANCE OIL

GE Performance Oil adalah sejenis minyak urut khusus untuk MENAMBAH SAIZ senjata lelaki yang dirumus khas dengan 100% bahan organik iaitu berasaskan resepi tradisional. Ia digunakan, lulus KKM dan dijamin selamat untuk digunakan tanpa ada kesan sampingan. Dapatkannya segera dan alami kebahagiaan yang dicari selama ini!

Ramai Jejaka yang menginginkan “SIZE” yang memuaskan. Pelbagai cara digunakan, pelbagai produk dah di cuba, tapi hasilnya masih sama? Kenapa ya? Adakah faktor hormon? Atau baka? Mungkin cara atau produk yang digunakan sebelum ini tidak berhasil. Jangan Khuatir. Kami dari OAR TEGUH telah mengeluarkan GE Performance Oil yang khas untuk ” MEMBERI SIZE YANG ANDA INGINKAN “. Bagaimana ia berhasil ? Ge Performance Oil adalah Minyak campuran dari ekstrak Lintah, Belacak & Dhob. Kebiasaan produk lain hanya ada satu ekstrak, tapi produk kami, ada gabungan 3 ekstrak yang sudah terbukti hasilnya untuk meningkatkan size. Adakah produk ini selamat digunakan? Ya, Ge Performance Oil selamat digunakan, kerana produk ini 100% bebas dari bahan kimia. Produk ini juga mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

Apa Khasiat “DHAB” UNTUK LELAKI? Dhab atau dhob ialah sejenis haiwan yang hidup di padang pasir. Nama Inggerisnya Spiyndtaile Lizard manakala nama sains nya pula ialah Uromastyx Aegyptiu Microlepis. Dhab merupakan haiwan berdarah sejuk yang tergolong dari kategori sejenis reptilia yang bertelur, kepalanya seperti kepala penyu, kulitnya bersisik tebal di atas badan dan ekornya. Dhab juga banyak terdapat di negara timur tengah seperti Arab Saudi,Mesir dan Jordan. KHASIAT DHAB UNTUK LELAKI:

  • Menguatkan Dan Memulihkan Tenaga Batin Lelaki
  • Mendatangkan Selera Seks Lelaki
  • Membesar Dan Menegangkan Zakar
  • Memperbaiki Peredaran Darah Pada Zakar
  • Menguatkan Regangan Zakar
  • Memaksimumkan Ereksi Zakar
  • Menghalang Urat Zakar Dimasuki Angin
guna GE Performance Oil, makin besar

TESTIMONI

Atau hubungi kami di secara call/whatsapp:

016-270 4932

(Syafiq – Stokis Gambir Emas)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home9/gambircom/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556