TENTANG KAMI

GAMBIR.COM.MY Pengedar Sah Gambir Emas SuperStokis

Bermula sejak pertengahan tahun 2016 sehingga kini, kami telah berjaya mengedar produk-produk gambir emas kepada pasangan-pasangan di Malaysia yang kini lebih bahagia dengan kehadiran produk gambir emas dalam kehidupan mereka.

Semua produk gambir emas adalah berasaskan herba dan dibuat daripada 100% bahan organik dan telah mendapat kelulusan ujian makmal Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Untuk produk supplement juga telah mempunyai sijil halal supaya pengguna muslim mendapat menggunakan produk gambir emas tanpa sebarang keraguan. Ini semua adalah bagi memastikan semua pengguna yakin dengan keselamatan dan mendapat manfaat yang terbaik daripada produk gambir emas tanpa ada sebarang kesan sampingan.

Untuk memastikan keselamatan pengguna daripada produk-produk tiruan, produk gambir emas telah dilengkapi dengan pelbagai ciri-ciri keselamatan seperti sticker hologram, QR code dan nombor siri diatas kotak bungkusan. Pengguna boleh memastikan originaliti produk dengan menyemak perkara-perkara tersebut. Elakkan daripada membeli produk tiruan kerana dikhuatiri boleh membahayakan pengguna. Awas dengan penjual yang menjual dengan harga yang murah. Dapatkan produk original daripada kami dengan yakin dan tanpa was-was secara online!

Untuk kebahagiaan rumah tangga anda!
PRODUK TERBARU KAMI
Atas permintaan ramai,

kini Gambir Emas telah mengeluarkan produk terbaru yang pastinya berasaskan herba dan mempunyai kelulusan makmal Kementerian Kesihatan Malaysia serta mempunyai sijil Halal iaitu GE Herba 44. Diiringi dengan 2 lagi produk iaitu GE Perfomance Oil dan GE Che Bunga.

Dapatkan produk gambir emas anda sekarang!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gambircom/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556